Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hilšer dostane od státu vedle platu 5,4 milionu Kč. Jde o příspěvek pro stranu za mandát - chce se mi zvracet z tohoto kandidáta a ze všech, co ho chtějí volit a ostatní kandidáty dehonestují.

1 0
možnosti
Foto

Je dobře, že "v tichu a pokoře sloužil". Je fajn, když ten, co má velet, umí i sloužit.

*

https://www.czsk.net/svet/clanky/svet/pavelpetr.html

1 0
možnosti

Nabídka je příšerná a přesně toho jsem se bál. Tam snad ani není žádné menší zlo, pouze zlo.

6 0
možnosti

Mně nepřijde tak příšerná. Fischer je dobrej.

1 0
možnosti

J10a71n 57V39ě46r93n36ý

2. 11. 2022 8:42

Prezidentský úřad zrušit. Nahradit třeba nějakým roztomilým pejskem nebo kočičkou. Přínost to bude mít stejný.

Souhlasit můžu že kandidáti jsou tragédie. Stejně jako celý demokratický systém, za 27 let mého života nedokázal svou existenci zatím opodstatnit ani jednou.

2 0
možnosti

J29a66n 55P60a43v72e39l

2. 11. 2022 7:57

Velke penize ovlivnuji demokracii od jejiho narozeni. To neni nova vec

Velke penize lze s politiky castecne dostat. Treba tim, se do parlamentu a nekterych funkci budeme losovat. Ne volit ci nominovat. Ale to je nepruchodne

1 0
možnosti

Losování se používalo i ve starém Římě. Kdysi jsem k tomu vypracovala pravidla. Šlo by to.

0 0
možnosti

Hilšer je ideální kandidát.

0 1
možnosti
Foto

Pro mě ne. Člověk, který se ,,zviditelnil" i při piet. aktu za gen. Janouška, takový ani náhodouRv

2 0
možnosti

Já se zamýšlím spíše nad problémy současné krize demokracie a zvláštní, že na to nikdo z vás nereaguje. To, co píše pan Lima je pěkné, já proti tomu nic nemám. Situace je složitá. Fischer je jasný kandidát, ale že to třebanedá je reálné. Já se zatím nezabývám tím, komu hlas dám, spíše tím, koho se vážím více, koho méně a koho úpně nejméně. Nic víc a nic míň:-)

1 0
možnosti

Jasní jsou všichni kandidáti - ovšem pro každého jinak.

;-)

1 0
možnosti

Vazena pani Magdaleno Westmaova. Vas clanek nadhazuje mnoho tematu k odpovedi. Neni vsak duvodem odpovidat vsemu co jste jen nakousla.

Jen jednu vasi poznamku beru jaksi v uvahu.

Nemate rada vojaka na pozici hlavy statu. Jaka naivita. Ukazka neznajici historii a take soucastnost v dnesnim svete. Jedna tretina Evropy je vedena kralem nebo kralovnou. Cela ta hlava aristokracie musi znat vojanska uskali jeste pred tim, nez se postavi do cela statu. To je dano historii a jejiho vlivu.

Demokraticky svet je velmi krehky. Kde nepusobi silna organizace statu, nastava rozkol a neduvera v systemu vedeni. Ukazkou je CR 30 let po padu rezimu minuleho. Ono to neni ani v Rakousku, Nemecku, Francii ruzove, v dusledku te krehke organizace. Nekolikrat byla ta krehkost dusledkem v to, co jiz Sokrates predpovedel, Kazda demokracie se stane po case diktaturou.

Jen jedna demokracie stale stoji v popredi celych 230 let. Je zalozena na organizaci, ktera hleda jedince na kazdou pozici ve state a necha obcany volit a vybrat si to nejlepsi jim predlozene. 8 listopadu tohoto roku je pokracovani tohoto demokratickeho systemu.

Mame dve instituce, ktere tak volime. Senat a prezidenstvi. Jsem stasten za obe dve. V senatni volbe nam obcane ukazali v Jihlave presne, proc kanidaturu jenoho odmitli. Prekrasne!! S porovnanim druhe volby pana Vaclava Klause st. Snemovnou, kdy se "hendlovalo" v zakulisi, aby volba vysla presne podle predpokladu. (podle nasi vrchnosti), dnesni system volby prezidenta je na vrcholu demokracie. Bez ohledu, ktereho kandidata jste si vybrala, pani Magdaleno Westmanova.

2 3
možnosti
Foto

Pane Limo. Ono i dopracování se k onomu ,,demo systému" trvalo ,,pár" generací, také i nějakém tom otroctví, obč. válce, ATP. SYSTÉM JE SICE NASTAVEN, PŘESTO STÁLE SEM TAM I DRHNE. JISTĚ, ŽE I TO JSOU RIZIKA DEMOSYSTÉMU;-)

0 0
možnosti

Fischer byl mým favoritem v minulých prezidentských volbách, protože je to slušný člověk a má i prezidentské funkci odpovídající vzdělání a praxi (viz Wikipedie). Ale jak píše níže pan Kvapil, od posledních prezidentských voleb o sobě bohužel nedal moc vědět a není tedy moc známý, což může některé jeho voliče (včetně mne) odrazovat, aby jejich volba nepropadla.

4 0
možnosti
Foto

Přesně můj případ. Mně navíc zklamal jeho přístup k homosexuálům.

1 0
možnosti

Fischer si obešel kamarády ze Senátu a sebral podpisy... takže u mě ne...

13 3
možnosti
Foto

To plus samozřejmě omylem. Babiš to udělá jak? Ten neobejde kamarády, ale své zaměstnance sedící v parlamentu.:-/:-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 5,90
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem (Magdalena Westman-Kocábová). Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro každého. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy