Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tolik řečí, abyste dospěla k závěru, že nejlepší kandidát na prezidenta je Fischer. To jste mohla napsat rovnou a nedělat kolem toho tanečky. Nicméně pan Fischer je už poměrně dlouho v politice, ale nijak výrazně se neprojevuje a příliš lidí neoslovuje, což mu v zásadě bere šance na úspěch. I když jsem odpůrce prezidentského úřadu jako takového, tak chápu, že v tom nesmyslu, jako je přímá prezidentská volba, má šanci uspět ten, kdo oslovuje velký počet lidí.

Mimochodem, dostat velké peníze z vrcholné politiky je naivní iluze. A pokud jde o konzum, tak ten byl lidem vlastní vždy. Představa, že dříve lidé žili duchovněji, je rovněž iluze. V dávnějších dobách se konzum tolik neprojevoval, protože nebylo co konzumovat.

11 0
možnosti
Foto

Tak. A politiku od byznysu oddělit nelze, neb i politika je také pouze jedním ze segmentů na trhu, na kterém je de facto každý z politic. subjektů také zároveń záměrem podnikatelským;-)

1 0
možnosti
EH

Antická demokracie nebyla pro ty nejchudší. Logicky o chodu státu rozhodovali lidé, kteří měli vzdělání, rozhled a dost inteligence na udržení a rozmnožení majetku.

Dneska by lidi volili Gotta (kdyby žil) či jinou celebritu jenom proto, že ji znají z TV. Na Ukrajině se to stalo. Ne vždy to dopadne špatně, ale pokud jsou velké peníze podvod na voliče, známost díky TV je taky podvod. :-)

1 1
možnosti
JK

Ne Ukrajině se to stalo a jak vidno, byla to dobrá volba. Být tam profesionální politik, už by byla nejspíš další svazovou republikou a svět by měl dalšího Quislinga.

0 1
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 5,92
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem (Magdalena Westman-Kocábová). Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro každého. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy