Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Vyzařuje světlo a podepsala předmluvu.

"Není to málo, Antone Pavloviči?" když to vyjádřím slovy dnes již klasika...

7 0
možnosti
MW

Prosím Vás tušíte k jakému dílu napsala tu předmluvu?? Přečtěte si tu knihu, pak pochopíte:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak zase jen další kdo nepochopil význam a možnosti prezidentské funkce v Česku...

4 1
možnosti
MW

Nevím, koho máte na mysli, mladý muži, ale český prezident může ovlivňovat hodně věcí a otevírat potřebná témata a to je pro mne vele důležité. Dotyčná žena je ekonomka, takže bude mít blíže a má k tomu o čem píšu.

0 0
možnosti
DS

Z jiného fóra: „Ještě víc to zaráží, když si uvědomíte, že na malé (a nijak prestižní) škole to převyšuje i počty, které mají velké univerzity. Ani UK nebere nových 84 doktorandů (!!!) ekonomie ročně (a ani žádná fakulta VŠE, možná ani VŠE jako celek). Natož v cizojazyčném programu, což znamená věnovat dotyčným specifickou individuální odbornou péči v cizí řeči,“ pokračoval Konečný s odkazem na jiné, prestižní vysoké školy.

Řešil ale i čistě praktické věci, zda mohli učitelé alespoň teoreticky zvládnout takový počet doktorandů.

„No a samozřejmě si položme otázku, jestliže akademik v hodnosti docenta či profesora může mít standardně jen 5 doktorandů v jakékoliv fázi studia, kde se na Mendelově univerzitě vzala ta kumulativní stovka vědeckých školitelů ročně – hovoříme totiž o čtyřech stovkách doktorandů v pěti letech,“ pozastavil se nad podezřelou okolností Konečný a dodal:

„Jak asi mohla vypadat jejich individuální vědecká příprava, nemusíme zkoumat. Protože nebyla. Není to možné.“

10 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 5,92
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem (Magdalena Westman-Kocábová). Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro každého. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy