Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Měli jsme tu 40 let socialismu, paní v něm zcela zřetelně vyrůstala a stejně se nepoučila ...

19 4
možnosti
MW

Vážený pane, jsem dcera signatáře Charty 77. Asi si (ne)dokážete představit, jak jsem za to platila. Ničeho nelituju. Myslím, že to hlavní, v čem jsem se za život zdokonalila, je kritické myšlení. A to není na prodej.

0 4
možnosti
Foto

O silvestrovském večeru se pochopitelně vyskytují okolostojíčnosti, které mohou vyvolat stav, ve kterém autor blogu zapomene na to, co si tady prožil za 25 let "bez Babiše" a vidí jen to špatné "za Babiše". Když vyslovuje přání o návratu ke "zlatým" časům, tak snad nemyslí tu pěknou řádku kauz a fíglů, které nás stály biliony. (Jen FVE nás přijde na bilion). Babiš je na tom podobně jako Zeman. Jsou tam, kde jsou, protože nikdo lepší zatím není.

29 7
možnosti
Foto

Jak to, že nikdo lepší není? Vy jste postupně navštívil všechny naše občany a vážil jejich schopnost ujmout se daných funkcí?

Musíte občas zajít i jinam, a ne jen zkoumat Vaše (bývalé) spolupartajníky! ;-D

2 10
možnosti
KK

Žvaníte jakoby zasveceně o něčem čemu evidentně vůbec nerozumíte, nebo se vám ta agitka dost nepovedla.

Nálepky jako systém laissez-faire, neoliberalismus, offshorové firmy v daňových rájích, postupný kolaps veřejného zdravotnictví, vzdělávání, nárůst nerovnosti promícháte a korunujete "zformováním širokého lidového hnutí za znovunavrácení morální a etické dimenze" a Miliónu chvilek pro demokracii doporučíte pro změnu "co nejdříve přesměrovat svou energii k boji za přežití na planětě Zemi".

Dost ubohý pamflet. :-/

28 3
možnosti
MW

Já se jen snažím věcem porozumět, samozřejmě v rámci svých vlastních limitů. A průběžně formulovat poznání, ke kterému docházím. Ráda s vámi budu diskutovat, pokud se vyjádříte trochu strukturovaněji.

0 0
možnosti
Foto

"Pokud je Milión chvilek pro demokracii společenstvím skutečně uvědomělých občanů vnímajících životně důležité priority, tak co nejdříve přesměruje svou energii k boji za přežití na planětě Zemi."

Jako signatář MCH si myslím, že tohle není věc, se kterou bychom mohli pohnout. Protože jsme jen zrnkem písku, které se relativně chová k přírodě docela přijatelně. Tohle pole bych přenechal jiným a v jiných zemích.

Dovoluji si považovat boj za zlepšení našich vnitřních poměrů za důležitější, protože zde lze uspět. A vše ostatní už bude následovat.

Proto vesele a rázně do roku 2020!

R^

16 9
možnosti
ČP

Signatář Milionu chvilek, hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha.

20 2
možnosti
Foto

Babiš je jen špičkou ledovce. Laissez-faire je dobrý princip, ale má smysl tam, kde bohatství vzniká talentem a prací v průběhu několika generací. Což bohužel není případ našich 90. let... Hezký nový rok. :-)

19 0
možnosti
MW

Laissez-faire je samozřejmě princip problematický. Nejen, že volná ruka trhu nedokáže vyřešit naše problémy, což nyní zažíváme, ale laissez- faire postoje pronikají také do morální a etické oblasti, které relativizují. Výsledkem toho je právě třeba volba Andreje Babiše.

4 9
možnosti
SN

:-).......Jestli si myslíte, že nedoštudovaný a druhý podobný, který své projevy čte z papíru, něco změní, tak doufáte marně. Podpora Milionu chvilek politiky odstavenými Babišem od korýtek, jsou zbůhdarma vyhozené peníze! ;-D;-D;-D

19 5
možnosti
MW

Já se nechám překvapit.

1 3
možnosti
JF

J17i49ř16í 37F20o78g53e39l

31. 12. 2019 20:14

Na to se dá reagovat jediným:

Tak určitě.:-P

4 1
možnosti
JD

Bolševici vylézají z nor a plánují zase znárodňování. Tento blog je toho příkladem.

11 1
možnosti
Foto

A privatizace něčemu pomohla?

2 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 5,92
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem (Magdalena Westman-Kocábová). Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro každého. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy