Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vazena pani Magdaleno Westmanova. Pouzivam vase jmeno s ceskym -ova. Piseme v CR.

Vas rozbor prezidenske volby nemohu prijmout. Heslo kterekoliv volby je "JA MUSIM NEJDRIVE VEDET" a pat volit !!!

Politicka volba to heslo musi dodrzovat. Je sice pravdou, ze parlamentalni zpusob voleb tento zakladni prvek 100% nepouziva, ale prece je zde snaha volicu byt informovana. V zastupitelskem systemu je to nutne.

I kdyz muj vyber je stary pres deset let, neznamena, ze nejsem zvedav na hodnoceni jinych kandidatu. Je jich deset. Pekny vyber. Znalosti vsak ziskame jen pomoci penez. A to je znamo vsude v demokratickem svete.

0 0
možnosti
MW

Dotýkáte se věcí, které jsou na dlouhou debatu. Samozřejmě, to, co jsem napsala je velká zkratka. Ok. Beru Vaše námitky. Jen nechápu , proč mi říkáte Westmanová, když jsem Westman. Mně to nevadí, ale jaký k tomu máte důvod?

0 0
možnosti

I pro mne je Pavel Fischer nejlepším kandidátem a byl jím i v minulých prezidentských volbách. A to jak svým charakterem, vzděláním, tak i praxí ve státních (kromě jiného i diplomatických) službách. Jenomže jako politicky nezávislý o sobě za těch uplynulých pět let nedal (bohužel) moc vědět a nijak tak nezhodnotil celkem vysoký procentní zisk, když v 1.kole prezidentské volby skončil s více než deseti procenty na třetím místě. I když to je můj favorit číslo jedna, obávám se, že se do druhého kola nedostane, protože není ve veřejnosti dostatečně známý.

1 0
možnosti
Foto

Známý je. M.j. i tím, že ovládá ,,řeč" politiků, obecně známou coby ,,znakovou". Není ovšem sám. Bez gest a prázdných řečí by nebyl znám žádný z potencial. kandidátů;-)

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé. Jistě i vědomě až sofistikovaně zpracovaný blog. I s trochou agitace. Trošku je opomíjen jeden až zásadní fakt. Že totiž politika a byznys de facto totéž jsou. Dalším faktem je role tzv. masmedií, ,,obohacená", ale i až trumfnutá tzv. sociál. sítěmi. A až fundamentem je čím dál více využívání a zneužívání lidských emocí, což umožnil během jediné generace i techn. pokrok, který již předčil i své tvůrce. A možný kompromis? Obávám se, že je až utopií, stejně jako tzv. nepolitic. politika.

2 0
možnosti
MW

To je právě problém, že byznys a politika jedno jsou. Pokud jste schopen poslouchat anglicky, mohu Vám poslat vynikající diskuze na tohle téma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 5,91
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem (Magdalena Westman-Kocábová). Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro každého. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy