Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nedovedu posoudit, nakolik se jedná o závažné téma či spíš jste to příliš vážně vzala, jak tady usuzují někteří kolegové... koukla jsem ale k vám na Fb, protože mě zajímá arterapie, a objevila jsem zajímavé ukázky. A dostala se až k výstavám v Plzni, sympoziu JIřího Trnky, takže i takovýto efekt může mít sledování internetu. :-)

0 0
možnosti
MW

Odevzdala jsem rukopis o arteterapii, takže pokud se něco závažného nestane, vyjde mi doufám, že zajímavá kniha:-)

0 0
možnosti
LJ

Zdá se, že naše civilizace se dostává do kritické fáze: změna klimatu, záhadné nemoci, válka...

1 0
možnosti
KK

To je jasné, přece pro mládež postiženou tiky je tu sociální sít Tiky-Ťoky

2 0
možnosti
MW

No ono je to tak "trochu" o tom.

0 0
možnosti
IL

I33v12o 97L38y12č10k22a

25. 10. 2022 20:06

Bože, tady se sešlo ynteligentů, kteří si buď nepřečetli pořádně blog nebo jakožto absolventi VSŽ mají ve všem jasno.

1 0
možnosti
Foto

Prominte pracuji s detmi cely zivot a v poslednich letech s detmi s ruznými mentalními poruchami, psychiatrickými diagnozami a tohle co pisete ctu poprpve. Co jsem ale uz videla lidi zblble videem, radiem apod. Viz Válka světu apod. Chtělo by to objektivní zkušební vzorek a ne tri holky.

1 1
možnosti
MW

Prosím, podívejte se na video (v angličtině) a na pediatra - neurologa, který se věnuje zmíněné diagnóze třiadvacet let. Uvádím v textu, odkud čerpám. Ve společnosti se objevují určité zneklidňující jevy a je třeba se jimi zabývat. Mně slova odborníků zajímají.

0 0
možnosti
LK

L59u28k42á60š 76K20m80e60n50t

25. 10. 2022 12:39

Jsem dlouhodobý kritik sociálních síti, podle mne na nich děti nemají co dělat a vstup na ně by měla mít az mládež od 16 let dále.

Děti díky mobilům a sociálním sítím zcela přišly o možnost socializace. Sedi vedle sebe, ale jako by byly v úplně jiné budově. Proto jsem rad za školy, které zakazují mobilní telefony, protože to dítě jej během pobytu ve škole k ničemu nepotřebuje. Místo aby čumělo do mobilu, tak se může věnovat spolužákům a svačině.

Na světě je už skoro 8 miliard lidí, ale díky sociálním sítím ti lidé nikdy nebyli od sebe tolik vzdáleni, jako jsou nyní. Sociální sítě nezkracuji vzdálenosti mezi lidmi, naopak budují příkopy mezi lidmi, kteří jsou ve skutečnosti metr od sebe.

Proto na nich děti, u nichž ještě neproběhla plná socializace nemají co dělat.

7 0
možnosti
SL

Pánové: Ráži, Poláčku, Dvořáku, Boháčku, šlápla vám paní Westman snad na kuří oko? Co je závadného na tom, že poukazuje na nějaký jiný problém než je Ukrajina, Putin, Fiala, Babiš, energie, atd. ? A někomu, pane Boháčku, z té masturbace narostli chlupy ne na dlani, ale rovnou na hlavě.

0 3
možnosti

Otázka je, jestli je to skutečný problém, nebo jestli jen autorka podlehla sugestivnímu videu na Youtube. Nikdo nepopírá, že dnešní závislost mládeže na komunikačních technologiích dělá vrásky na čelech odborníků, ale tak katastroficky ji žádný z nich nepopisuje.

1 1
možnosti
JR

J69a28n 89R85á36ž

25. 10. 2022 10:40

Nebýt internetu, tak byste o podobných jevech nevěděla. A změnil by se nějak Váš život? Prostě jste vstřebala do své mysli poplašnou informaci, kterou si myslíte, že je dobré šířit. Podle mne z toho, že pár dívek kdesi popadl amok, vytváříte umělý problém.

Obdobné hysterické projevy se, jak známo z literatury, vyskytovaly u některých mladých dívek odjakživa, jen se tomu neříkalo Touretteův syndrom.

3 0
možnosti
RP

Že ještě něco děláte na facebooku, kromě pasívního sledování facebookových stránek jiných uživatelů?

0 0
možnosti
MW

Snažím se stále dávat na FB příspěvky, které považuji za buď kvalitní nebo hodné zamyšlení. Také se věnuji arteterapii a dávám tam krásné obrazy svých klientů. Dělá jim radost, že je někdo vidí. Poslední dobou uvažuju o ukončení svého mnohaletého angažmá na FB. Anglické texty nikdo nečte, a dlouhé také.

0 0
možnosti
LU

Zřejmě se chystá remake filmu Exorcista a ono video je virální kampaň.

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 5,91
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem (Magdalena Westman-Kocábová). Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro každého. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy