Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J17i67r85i 74B28i73l91i53n49a

11. 1. 2021 20:32

Nejak se to na Donika vsechno sype. Besneni jeho fanousku v Kapitolu ma krome ustavni zaloby a opovrzeni v ocich celeho sveta dalsi necekany nasledek - ztratu bohatych sponzoru. Bez kterych ani on, ani papalasi strany kterou ve sluzbach Kremlu tak uspesne rozvratil nemohou existovat.8-o

0 0
možnosti
LJ

Trump, jako mnoho dalších, je velmi složitá osobnost. Na jedné straně to. co vy říkáte, na druhé straně se dokázal docela přátelsky sejít s KimČongem, což se žádnému jinému politikovi nepodařilo, při řešení mezinárodních problémů se vyhábal použití zbraní a mnohé další je nutné ocenit.

2 0
možnosti
MW
Foto

Nemyslím, že se jedná o střet starého a nového světa, to už probíhá podstatně déle. V případě Trumpa se jedná, podle mne, výhradně o důsledek konání sebestředného egocentristy, který neumí prohrávat a zuby, nehty se drží funkce, možná i z obavy potenciálních následných žalob. Jeho poslední obrat nastal po úvahách o jeho odvolání, protože by v takovém případě už nemohl příště kandidovat na prezidenta. A s jeho vámi a neteří popsanou charakteristikou plně souhlasím.

2 2
možnosti
MW

Podívejte ale, kolik má následovatelů. Něco se děje na kolektivní úrovni.

0 0
možnosti
Foto

Cituji z Vašeho článku:

"Biden vysílá jasné signály, že je ve věci. Jeho vládnutí s Kamalou Harris by mohlo být společensky produktivní a znovu ve světě upevnit víru v Ameriku a její tradovanou schopnost sebeobnovy."

Nezlobte se na mne, ale toto jsou skutečně věty jak z Rudého práva z padesátých let. Navíc se Trump už čtvrtý den neobjevil na veřejnosti, což vede ke spekulacím, že mohlo dojít k puči a nedojde k předání moci způsobem, jak jsme zvyklí u demokratických států, ale v banánových republikách, nebo na Ukrajině...

4 3
možnosti
PS

P34e74t36r 65S40k34á29l60a

10. 1. 2021 13:13

Také cituji ale z Blesku:„Neuznal porážku, nepoučil se, ale co horšího, vyštval do akce před Kapitol a nakonec do Kapitolu tisíce lidí. Tím nepřímo způsobil i smrt těch pěti,“ řekl Zeman o Trumpovi.

Co Vy na to, pane Petříku? Nemáte s tím problém?

3 0
možnosti
LH

"budoval síť celosvětového populistického hnutí" a další úderná hesla jak z Rudého práva 1952....

8 2
možnosti
LF

L40u11k11a29s 67F40i95k73r

10. 1. 2021 9:12

Taky me to trochu zarazilo.

1 1
možnosti
JL

Obecně vzato, když chce nějaký jednotlivec být prezidentem USA, musí být buď šílený, nebo trpět spasitelským komplexem..(mírná nadsázka). Normální člověk má tak ambice řídit menší firmu. Čili Trump se projevuje logicky jako blázen, protože blázen - svým způsobem - je a blázni za ním jdou - teď mám na mysli násilnické typy, kteří na Mikuláše 2021 zaútočily na Capitol. Ano, slibovali jsme si od Trumpa , že bude uchovávat starý svět, jenž se nám líbí víc než neolevicové šílenství a chaos, ale nepovedlo se mu to a měl v klidu odstoupit, tím by si udržel šanci na znovuzvolení.

1 0
možnosti
PK

Na Mikuláše? Snad na Tři krále - o skok dále ...

2 0
možnosti
Foto

Tak moment, tady mi něco nesedí. Mohla byste prosím trošičku rozvést toto své tvrzení:

Poté, co jsem viděla video, jak Trump s rodinou přihlíží útoku na Capitol a jeho blízcí tancují, oslavují a nabádají lidi k boji, polil mě ledový pot

Zdroj: https://westman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=763648

Já jsem totiž takříkajíc skoro u zdroje, o věc se přímo zajímám ale nic z výše uvedeného jsem nezaregistroval. Kromě Trumpovy výzvy k tomu, aby jeho příznivci "fight like hell". Ovšem video kde sledoval dění v kongresu? Tančící blízcí a oslavující? Tak to jsem nezaregistroval. Můžete uvést zdroj?

5 1
možnosti
MW

Snad to najdu. Jdu se podívat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 5,91
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem (Magdalena Westman-Kocábová). Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro každého. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy