Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J26a82n 20F48r50o64l10í56k

24. 12. 2012 12:35

Pokud se chceme na mezinárodní scéně ještě lépe ztrapnit je třeba zvolit někoho kdo nemá žádné zkušenosti ze světové politiky, žije svými ideály nebo svoji výraznou inteligenci má vrytu přímo do kschichtu (když tvář vypadá trochu jinak). Tomu přímo odpovídá herečka Fišerová nebo Avatar (Už se těším na společné focení v Bruselu. Jestli mu zakryjí hlavu ubrusem nebo nastoupí Zoner photo.).

Z té bídné nabídky je pro mne nejpřijatelnější doktorka Roithová. Nikdy nebyla u komoušů, v Bruselu je známa a navíc by jsme splnili socialistický závazek 40% žen do čela státu.

1 1
možnosti

P47a62v94e23l 97S83y51c31h19a

24. 12. 2012 13:06

Hloupý názor

2 0
možnosti

Máte moje sympatie. Volím také Avatara.

2 0
možnosti

Já taky. I když tuším skandál...

0 0
možnosti

Výběr prezidentských kandidátů je opravdu docela tristní! Ale ani ti Vaši preferovaní kandidáti nejsou nic moc. 

Táňa Fischerová působí tak nějak rozplizlým dojmem, bez chuti a bez zápachu ...

Avatar Franz má docela sympatické názory a může být velice přijatelným kandidátem pro nevidomé. Ale podíváte-li se na něho, tak se jen těžko zbavujete dojmu, že člověk, který se takto příšerně nechá potetovat po celém (! ano, i tam ...) těle, nemá v hlavě zcela vše v pořádku. Zkuste se např. vcítit do situace, že máte doma prvňáčka a dostala jste zprávu, že do jeho třídy příjde na začátku školního roku vítat děti pan prezident. Jak byste to šestileté dítě psychicky připravila na to, že to, co za ním přijde do třídy a bude se k němu možná sklánět není čert, ale náš pan prezident?

4 1
možnosti

J59i33ř67í 54D39r75á30č

24. 12. 2012 11:19

Dala jste si dost práce očernit jedinou osobnost ze všech prezidentských kandidátů tedy M. Zemana. Ještě jste asi zapoměla na strašení Ruskem a komunisty:-)Myslím, že ten Váš potetovaný Avatar má štěstí, že tady nejsou zvykem televizní duely kandidátů, to by mu zkušený rétor Zeman nedal nejmenší šanci a znemožnil by ho před miliony lidí. Franz je mimo rádobykosmopolitní Prahu a pubescenty naprostým outsiderem prezidentských voleb především proto, že není schopen zaujmout zleva doprava, město/venkov, mladí/staří ani usedlíci/trajdové. Tam všude univerzální Zeman může bodovat:-).

4 3
možnosti

No vy jste tomu ale dalRv

3 2
možnosti

Avatar je opravdu jediný možný kandidát...Zeman, Fišer = malá domů pro lobisty a gaunery, Kníže navíc k tomu je ještě hodně starý a když někde otevře ústa, musím si jeho projevy pouštět 2x i 3x, abych mu rozuměl, takového presidenta nechci... BoBo a zbytek vůbec nehodnotím, Okamura, to snad nikdo nemůže myslet vážně, zbytek ani neznám :-P;-D

2 2
možnosti

P12a52v15e53l 26S36y24c13h44a

24. 12. 2012 10:26

Souhlasím s navázáním na VH. Člověka kterého zajíma společnost a dokáže se odprostit od pohledu přes hloupé hospodářské brýle potřebujeme jako sůl...

4 6
možnosti

Proboha jen to ne... podívejte se, kam to tady pravdoláskaři dotáhli... komouš kam se podíváš... Asi největší polistopadovou prohrou VH bylo vítězství komoušů v posledních volbách... bohužel už in memoria.

.

Je mi to líto, ale už jsme tak daleko, že bychom spíše měli navázat na Fidela Castra, a rozvěšet korupčníky, lobisty a jiné zloděje na kandelábry a ne se tu s nimi pravdoláskově kamaráditRv

3 7
možnosti

Navázání na odkaz Václava Havla je spíše negativum.

5 3
možnosti
Foto

Franz, Fišerová, Šláfenberg ...... kristapána vy tedy máte nápady

7 5
možnosti

No a váš nápad. ? A zdůvodnění ? Už se těším. :-P

3 1
možnosti

Řekl bych, že moc na výběr nemáme. VK je prezidentem omezenců a zbohatlíků, většinou bývalých komunistů. Duchovní rozměr jeho politiký ne nulový.

Kníže má rozhled a jméno, neučil se dějepis v komunistické škole, kde my jsme byli ti hodní a všichni sudeťáci vrazi. Ale je starý. Okamura je možná populista, sle pokuď by chtěl zavést něco přímé demokracie a rozbourat stávající mafiánskou strukturu naší poliktiky,volil bych ho.Okamurova kandidatura ale asi neprojde .Zeman a Fischer jsou napojeni na staré mafiánské politické struktury. Zbývá opravdu Franz.

7 6
možnosti

To, se věcí názoru, pane Filipczyku. Podle Vašeho mínění jsme omezení my, kteří Klause uznáváme. Je Vaše právo tento názor zastávat. Ale my, kteří jsme inteligentnější než Vy, máme stejné právo se domnívat, že omezený jste Vy.

Klaus je prezidentem lidí, kteří svůj vlastní mozek používají k samostatnému myšlení, nikoli k bezduchému přejímání prázdných frází o tom, že Evropská unie je zárukou prosperity a slušných vztahů mezi národy. Je jasné, že člověk s Vaším omezeným vnímáním světa se dále než k Havlovým prázdným frázím nedostane. Ale jak bude EU nadále klesat do zmatků, budou lidé o to více oceňovat politika, který zastával euroskeptické postoje už v době, kdy Havel nám říkal ty své nesmysly.

Komunisté v roce 1989 ztráceli kontrolu pomalu už nad vším s výjimmkou sdělovacích prostředků. Ty až do poslední chvíle chválili politiku KSČ. Nyní je v úplně stejné situaci EU: Vytlouká klín klínem a totální krach je otázkou nepříliš dlouhého času. Ale i EU až do poslední chvíle ovládá sdělovací prostředky. Proto méně přemýšlivým lidem, tedy omezencům, abych použil Vašeho slova, jejich mozky dokonale vylílila.

I kdybyste deset letišť pojmenovali podle hlasatelů bruselského blahobytu, nic mezměníte na tom, že historie stejně ukáže, že pravdu nenměli oni, nýbrž Klaus.

3 3
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 5,90
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem (Magdalena Westman-Kocábová). Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro každého. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy