Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Díky! Na Milion chvilek pro demokracii jsem velmi zvědavý. Doufám, že situaci rozumí a že nám pomohou udržet liberální demokracii, kterou nám tu bourají Zeman, Babiš, komunisti a okamurovci!

:-)

1 1
možnosti
Foto

V textu máte řadu dosti podstatných faktických chyb, dalo by se dokonce napsat, že sprostých pomluv. V zásadě popisujete své fantazie, a dokonce ani Literatura, kterou se zaštiťujete, nekoreluje s obsahem Vašeho článku. Při tom není nijak těžké vše ověřit, stačí několik kliknutí.

Takže Rv, bohužel.

1 2
možnosti
AK

Faktickou připomínku - Vladimír Dlouhý nestudoval v Sovětském svazu nýbrž v Belgii.

A koupě Novy Kellnerem se už i naše sousedka bojí:

V jejím oblíbeném seriálu Ulice prý Kellner přeobsadí české herce čínskými..

3 0
možnosti
MW

Snad ta věta nemusí znamenat, že V. Dlouhý studoval v Sovětském svazu. Nebo musí? nejsem si jistá. Vím, že on tam nestudoval.

1 0
možnosti
Foto

Článek je zkutečně propracovaný. Jen jedno, možná, autorka opomněla. Technický pokrok. S rozvojem netu a tlf. sítí se natolik zvýšila možnost komunikace kohokoli s kýmkoli, a tudíž i ovlivnění kohokoli, a to jakýmkoli způsobem, nejednou zaměřeným i na ty nejnižší pudy, a to až cíleně. A toto využívají nejen politici, a to prakticky všichni, ale i další subjekty. A to všemi způsoby, od podprah. vnímání počínaje. Tento fakt ovlivńuje téměř každého, a navíc, málokdo si to uvědomuje, resp. to přičítá jen někomu, tedy těm, které potřebuje označit za viníka čehokoli zlého. Co se minulosti týká, ta již byla. Dnes je podstatně jiná doba, a to naprosto ve všem, a to nejen u nás, ale v celém světě.

3 0
možnosti
Foto

Málokdy to napíšu...ale tohle je pro mne fakt vysoký level psaní a argumentace. Moc děkuju. Není co dodat. R^R^

2 0
možnosti
Foto

Málokdo si pamatuje, že v Prognostickém ústavu působil Karel Köcher, dvojnásobný agent (lehce vygúglíte). Kterého Václav Klaus nikdy, ale opravdu vůbec nikdy nepotkal ani na chodbě.

Co bylo jeho úkolem, se těžko dozvíme, ale nejspíš připravoval partičku správných demokratů, aby byli připraveni ve vhodnou chvíli se chopit otěží.

A tak oba Václavové otravují dodnes. I oni by si zasloužili, aby jim demonstranti trochu provětrali zimníčky.

Podle reakcí jisté skupiny diskutujících i autorů nahání Milion chvilek někomu strach. A to je dobře, i kdyby z téhle iniciativy nic jiného nevzešlo. Nehledě na ohlas v zahraničí.

Karma! R^

6 2
možnosti
MW

Muži z Prognostického ústavu, tzv. Rudá líheň: Valtr Komárek, Karel Köcher (snažil se proniknout do OF), Vladimír Dlouhý, Václav Klaus, Jiří Dolejš, Karel Dyba, Tomáš Ježek, Ivan Kočárník, jan Mládek, Miloslav Ransdorf, Miroslav Singer, Jaroslav Šedivý, Dušan Tříska, Zdeněk Tůma, Miloš Zeman a další. Zdroj: Michael Kocáb, Vabank, 2019, Euromedia Group.

2 0
možnosti
Foto

Velmi zajímavý blog - a tedy i zasloužená karma ;-)R^

4 0
možnosti
Foto

další polibek smrti..... to si snad autorka ani nezasloužila....

1 2
možnosti
JL

Milion chvilek pro demokracii, zatím není odpovědí na vaši otázku. Spíše se jedná o

pouhou občanskou iniciativu. Ale kdo ví, co přinese budoucnost. Třeba se nějaká smysluplná vize z toho zrníčka zrodí.R^

5 0
možnosti
MW

Já tomu samozřejmě fandím. Jen si myslím, že ti lidé se rozdělí až se budou muset jasně vymezit. Kéž bych se mýlila.

2 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 4,16
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem (Magdalena Westman-Kocábová). Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro každého. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy