Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ona ta změna je důležitá proto, že končí funkční mandát prezidenta, tedy legislativně. Míra důležitosti změny osoby je věc vaší volby. Evidentně nechcete patřit mezi tyto lidi, ale mezi ty lepší, „lepšolidi“, když si čtu: Těmto důvěřivím a naivně smýšlejícím chudákům nedochází, že volbou M.Z. jim začne čím dál rychleji ujíždět vlak. Že za krátkou dobu úplně přestanou rozumět světu, ve kterém žijí! V tom lepším případě jim zbudou ještě na nějakou dobu ty buřty, pivo a sprostý fóry. V tom horším, jen zklamané naděje a strmý společenský propad mezi digitální analfabety. Jako lidé, žijící na okraji společnosti se budou propíjet životem, loupit, kde se dá a utvrzovat v nenávisti vůči všemu a všem. Tohle jsou podle mne realistické scénáře!

Zdroj: https://westman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644619

To chápu, že to bude pro vás tristní život, budete muset asi chodit i ozbrojená, protože ti lidé budou určitě divočejší a divočejší a bez loupení neproběhne Boží den. Tak nějak jako ve Švédsku, ale to jsou imigranti, proti nimž Drahoš nic nemá. Tak ta volba je pro vás teda hodně těžká. Ale raději být oloupená s Drahošem než se Zemanem, že?

2 1
možnosti
Foto

Poslední dobou zůstávám jen fascinovaně hledět, kolik milovníků noblesy a slušnosti se nebetyčně povyšuje nad ty "běžné" občany, tedy voliče Miloše Zemana. Protože to jinak nemůže být přece, oni chytří, zcela objektivní a povznesení chrabří nadlidé přesně vědí, jak má vypadat ten dokonalý svět, dokonalý prezident, dokonalý člověk. Oni jsou ve svém vývoji na mimořádném levelu a ve své vznešenosti se dostali tak daleko, že doslova slovně kálí na osobu současného prezidenta. Neštítí se vůbec ničeho. Vážně jsem fascinována. Vlastně mi vůbec nezáleží na panu Zemanovi nebo na panu Drahošovi, ale cítím až fyzický odpor vůči lidem, kteří sprostě napadají jiné pro odlišnou volbu. Uvědomují si, že mnozí z nich se chovají už téměř jako fašisté? Nechtějí třeba voliče Miloše Zemana nahnat do stodolo a zapálit? Vždyť, co s takovou mizernou nerozumnou lůzou? Ještě by mohla přepadat a krást... zcela realistický scénář...to je na diagnózuRv

5 2
možnosti

Vaše argumentace není věcná, a proto na ni nemohu reagovat.

2 3
možnosti
Foto

To ani nemusíte, já myslím, že svou hysterii a nadřazenost jste dala celkem jasně najevo ve svém blogu, zvláště v odstavci, který citoval pan Černý. To je tak věcné, až se chce plakat.

5 2
možnosti
Foto

Kdežto Vy používáte silné výrazy (hysterie) pouze v dobrém úmyslu. ;-D

1 1
možnosti
Foto

To je svaté zanícení, a tomu se meze nekladou, protože je v očích zapálených svaté a tudíž omluvitelné. A že už to tady bylo? Bylo a bylo vyvolané stejnými samozvanými elitami. Ty ty svíčky pod ikonami podpalovaly. Často od toho chytil i ten svatý a nezřídka i celá ves. Pýcha předchází pád, abych to slušně ukončil.

1 1
možnosti
Foto

Díky za nadhled :) To, co se kolem děje, to je jak z nějakého snu, ale už si umím představit, jak asi neblaze a plíživě se stahovala mračna ve třicátých letech. A jak to muselo být devastující a frustrující.

2 2
možnosti
Foto

Ovšem kdopak ta mračna dělal? Zkuste zapátrat, jaká skupina obyvatel to byla.

1 0
možnosti

Co se stále navížíte do pana Drahoše? udělal Vám něco. M.Z. nám udělal a hodně. Rozdělil společnost na dva nespřátelené tábory a už jen zato si zalouží být nahrazen.

3 3
možnosti
Foto

Já se do něj stále nenavážím, kde jste to slyšela? Já ho prostě volit nebudu, ale i kdyby byl zvolený, budu hluboce uspokojený pohledem na tandem Drahoš/Babiš. Já v tomto ohledu nemám co ztratit. Vy asi ano. Minimálně si budete muset udělat zbroják, dle vaší úvahy.

A jak pak si představujete nerozdělenou společnost? Desetimilionovou děkovnou manifestaci pod mega plátnem na fasádě Národního muzea "Havel je věčný"?

2 1
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1684x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem. Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak jsem ji deset let vykonávala. Kniha má 232 stran, 119 odkazů a 150 obrázků a podle některých hodnocení, je čtivá, inspirativní a krásná. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro všechny. A nejen jako léčebná metoda, ale je účinná i jako  prevence duševních obtíží.

Více na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy