Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P77e25t41r 17N29e41d87v21ě37d

23. 1. 2018 15:26

Pan profesor Drahoš v případě vítězství bude jistě pro valnou většinu blogerů a diskutujících milovaným prezidentem. Proč? Protože není Zeman, protože je noblesní, slušný a v plně zdráv. Vydrží stát, sám vystoupí z auta. Bude rozumět nejen těm inteligentním, intelektuálním a slušným lidem(jeho voličům), ale i těm blbcům a prosťáčkům bez komplexního vzdělání(voličům M. Zemana). Navíc je i sjednotí. Nikdy ho neuslyšíme vyřknout nepromyšlenou větu. Bude vědět, že někdo třeba vládnul 4 měsíce, 8 dní a 15 hodin, protože kdyby řekl 5 měsíců byla by to lež a on nikdy nelže. Demagog posléze zanikne. Také utne vtírání se na východ a do Číny, protože bude prozápadní a nebude se vtírat tam, kam Anglie a Francie.

0 0
možnosti
MK

Horování pro svého favorita se dělá tak, že vychválíme jeho přednosti, Takhle to vypadá, že je Vám to jedno, jaký je Drahoš, hlavně že je špatný Zeman. Trochu málo na zodpovědnou volbu.

tady je to sepsáno nejlépe: http://www.lucieprovaznikova.cz.

0 0
možnosti
JAN

Děkuji. Sice jen perex, ale souhlasím s vámi, a to z důvodu, že : MZ dělá ostudu mj. i naší zemi. A nikoli jak píše p. Černý níže , že končí mandát, on měl svůj mandát ukončit již dávno, jelikož neplní základní myšlenku presidentského slibu !

2 1
možnosti
Foto

Ona ta změna je důležitá proto, že končí funkční mandát prezidenta, tedy legislativně. Míra důležitosti změny osoby je věc vaší volby. Evidentně nechcete patřit mezi tyto lidi, ale mezi ty lepší, „lepšolidi“, když si čtu: Těmto důvěřivím a naivně smýšlejícím chudákům nedochází, že volbou M.Z. jim začne čím dál rychleji ujíždět vlak. Že za krátkou dobu úplně přestanou rozumět světu, ve kterém žijí! V tom lepším případě jim zbudou ještě na nějakou dobu ty buřty, pivo a sprostý fóry. V tom horším, jen zklamané naděje a strmý společenský propad mezi digitální analfabety. Jako lidé, žijící na okraji společnosti se budou propíjet životem, loupit, kde se dá a utvrzovat v nenávisti vůči všemu a všem. Tohle jsou podle mne realistické scénáře!

Zdroj: https://westman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644619

To chápu, že to bude pro vás tristní život, budete muset asi chodit i ozbrojená, protože ti lidé budou určitě divočejší a divočejší a bez loupení neproběhne Boží den. Tak nějak jako ve Švédsku, ale to jsou imigranti, proti nimž Drahoš nic nemá. Tak ta volba je pro vás teda hodně těžká. Ale raději být oloupená s Drahošem než se Zemanem, že?

2 1
možnosti
Foto

Poslední dobou zůstávám jen fascinovaně hledět, kolik milovníků noblesy a slušnosti se nebetyčně povyšuje nad ty "běžné" občany, tedy voliče Miloše Zemana. Protože to jinak nemůže být přece, oni chytří, zcela objektivní a povznesení chrabří nadlidé přesně vědí, jak má vypadat ten dokonalý svět, dokonalý prezident, dokonalý člověk. Oni jsou ve svém vývoji na mimořádném levelu a ve své vznešenosti se dostali tak daleko, že doslova slovně kálí na osobu současného prezidenta. Neštítí se vůbec ničeho. Vážně jsem fascinována. Vlastně mi vůbec nezáleží na panu Zemanovi nebo na panu Drahošovi, ale cítím až fyzický odpor vůči lidem, kteří sprostě napadají jiné pro odlišnou volbu. Uvědomují si, že mnozí z nich se chovají už téměř jako fašisté? Nechtějí třeba voliče Miloše Zemana nahnat do stodolo a zapálit? Vždyť, co s takovou mizernou nerozumnou lůzou? Ještě by mohla přepadat a krást... zcela realistický scénář...to je na diagnózuRv

5 2
možnosti
EH

Také patřím k těm "důvěřivím a naivně smýšlejícím chudákům".

Nicméně přesvědčováním, proč nevolit Zemana, akorát pošlete některé lidi domů a nevoličů bude spousta. Proč nepíšete raději blogy, proč volit Drahoše? Zeman má svých 40% jistých a teď záleží na lidech, kteří minule zůstali doma nebo volili jiné kandidáty. Nevoličům Zeman nevadí a ostatní nemusí být kovaní antizemanovci.

2 1
možnosti
MW

Už jste druhá, kdo mi říká, abych psala o Jiřím Drahošovi. Možná ještě něco napíšu.

1 0
možnosti
JS

Jsem ten prostý a blbý, neintelektuální člověk volící Zemana. Ovšem nikdy bych si nedovolil nazvat bl.Bcem někoho, kdo volí jeho odpůrce. Zkrátka nejsem intelektuál jako Vy.

4 0
možnosti
MW

Já nepoužívám takové termíny. Kde jste to vzal. Vám není jedno v jakém se ten člověk nachází stavu, když už nic jiného. A blbcem jsem snad nikoho nenazvala.

2 0
možnosti
JH

J83i76ř55í 48H35o71r16á54k

19. 1. 2018 11:02

PS: Hnízdil chtěl už nechat prezidenta Klause zavřít do blázince, když nechtěl podepsat smlouvu z Lisabonu a její důsledky dnes pociťujeme. Tak kdo se hodí více do blázince?

5 0
možnosti
Foto

Těmhle to nevysvětlíte, ti budou MZ volit, i kdyby byl po smrti.

Karma. R^

3 1
možnosti
VE

Kdyby Zeman chodil do debat, snížil by svoji výhodu současného prezidenta, tím že by se zařadil mezi 8 pouhých kandidátů. Bylo to od něj prozíravé

2 1
možnosti
MW

Mohla bych také slušně říct vyčůrané. Bohužel na nestydatou výčůranost hodně lidí z tohoto národa není citlivých. Snad výsledky voleb ukážou, že se v tomto hodnocení mýlím.

3 2
možnosti
SB

Víte, ono nestačí, když je u kormidla člověk v plné duševní síle.

Ono je také nutné, aby tu duševní sílu užíval správně.

V plné duševní síle byl s výjimkou posledních měsíců i Hitler.

4 0
možnosti
Foto

V tomto ohledu je na tom MZ stejně jako v posledních měsících Adolf.

A předtím oba užívali tu duševní sílu stejně škodlivě. I když, pravda, ten Áda poněkud více. ;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 5,90
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem (Magdalena Westman-Kocábová). Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro každého. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy