Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já mám dojem, že je to docela normální. Internet není rozbitý. Naopak, internet je prostě prostředek, ve kterém holt mají úspěch komerční služby. Nkdo vám nebrání používat bezplatné služby bez reklam apod. Ale někdo je musí nabízet a zajistit jejich fungování. Třeba Facebook i Google fungují velmi dobře. Ano, jsou zkreslené reklamami a tím, co si kdo zaplatí, ale to naše generace moc dobře ví. Navíc socialismus je umělý konstrukt samozvaných ochránců slabých a bezmocných. Uvědomte si, že abychom si mohli vůbec být rovni, museli bychom být zároveň i stejní a to díky bohu nejsme. Skutečný socialismus by totiž vyžadoval altruistické mravence a ne lidi. Internet není rozbitý. To jenom lidé holt neholdují socialismu, ale jsou radši sobečtí.

2 0
možnosti

Je fakt, že se z internetu stává komerční žumpa, kde monopoly typu Google rozhodují, kam se můžeme připojit a kam ne.

Stránky nadšenců se komercializovaly, ale je to přirozený vývoj. Co kdysi vytvářel patnáctiletý fanda, dneska ten samý fanda chce jíst a bydlet za své.

Ale zaujala mě pasáž, že chudí rezignovali na vypracování se. Podle mě za to může socialistický přístup, protože stát poskytuje chudým obživu a velké populaci almužna k životu stačí. Dávky a závist těm, kterým se chtělo chodit do školy a pracovat na sobě.

2 1
možnosti
Foto

Články, které začínají cizím jazykem bez překladu, jsou články hodné koše...:-/

2 1
možnosti

Fčil ještě sepište antiinternet-manifest a další díl Kapitálu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1684x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem. Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak jsem ji deset let vykonávala. Kniha má 232 stran, 119 odkazů a 150 obrázků a podle některých hodnocení, je čtivá, inspirativní a krásná. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro všechny. A nejen jako léčebná metoda, ale je účinná i jako  prevence duševních obtíží.

Více na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy