Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J79a87r91a 13R57a26n36k

19. 6. 2016 6:14

Diky za krasnou vzpominku. Nedavno jsem se divala na soutez, v niz Dweezil varil, je vynikajici kuchar a pritom si vzpominal na caste navstevy domaR^V

0 0
možnosti

...to bych také ráda viděla. Kde to najdu?

0 0
možnosti
Foto

děkuju za článek, za vzpomínku, :-)

1 0
možnosti

A navíc, domnívám se, že tento zpěvák je asi také pěkně zazobaný. Není na tom nic špatného. Když si najde lidi, kteří mu za tu jeho hudbu zaplatí, tak ty peníze získal právem. Nevyčítám bohatému člověku, že je bohatý, ale připadá mi pokrytecké, když káže proti moci a síle peněz a sám ty peníze sbírá plnými hrstmi.

0 0
možnosti
Foto

Tento zpěvák krátce po onom pražském koncertu zemřel na rakovinu, kterou už musel mít dlouho před tím, čili i v popisované době. Ten zmiňovaný koncert v Praze u Křižíkovy fontány, na kterém zahostoval i Frank Zappa, a kam pro posledního sovětského důstojníka na našem území přiletěl vrtulník, byl naprosto neuvěřitelný. Nikdy na něj nezapomenu. Tohle se tehdy se Kocábovi fakt zcela mimořádně povedlo. Ale z toho nadpisu tady docela mrazí.

5 0
možnosti

To je sice hezké, že nějaký zpěvák říká "až začnou vládnout peníze", ale to je přesně takové to mlácení prázdné slámy, které sentimentálně hraje na lidské city, ale ve skutečnosti je to pouze krasořečnění.

Prý "až začnou vládnout peníze"!

A co, proboha vládne již od dob starověkých civilizací, když ne peníze? Ty nám nikdy nemohou začít vládnout. Začít lze pouze s něčím, co tady dosud není. Ale vláda peněz je tady už nějakých šest tisíc let. S tou věru už nikdo nemůže začít.

2 1
možnosti

...berete to hodně doslovně. Je to přece o tom, když peníze začnou být měřítkem všeho a když jsme schopni kvůli nim zapomenout na všechny ideály. Zaprodat se jim. Zaprodat se.

5 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 4,80
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem (Magdalena Westman-Kocábová). Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro každého. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy