Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak takového bych určitě nevolil.

0 0
možnosti

J19a21n 29R77á71ž

13. 6. 2016 8:56

Představy o komukoliv, nejenom o prezidentovi, brání realistické volbě.

Ženy si velmi casto vytvoří nerealistický ideál i pro svého životního partnera, což je v podstatě tvor z říše pohádek B.Němcové, a pak se diví, jak vztah nefunguje.

Prezident dle představ pí.Westman, by byl pro nás katastrofou!

5 0
možnosti
Foto

Naštěstí, žádný takový neexistuje.

0 0
možnosti

Prezident je obraz naroda .Burani si zaslouzi neohoblovaneho burana .

1 2
možnosti
Foto

A blázni toho podle pí. Westman.

0 2
možnosti

Dnesni prezident CR mnoho vasich bodu nepotrebuje, pani Westmanova. Dnesni osoba na prezidenskem miste je toho dukazem. Pri pokladani vencu a udelovani vyznamenani neni treba mit takoveho dokonaleho cloveka. Inteligence vami popsana, je nutna na jinych politickych pozicich. Tam by mela opravdu vetsi pozitivni ucinek.

Mate-li vsak na mysli prezidensky system, potom je nutno tuto vasi dedukci ucinit soucasti skolni osnovy. Jsem presvedcen o kladnem ucinku na volbu prezidenta. Pri znalosti pohledu nasich obcanu na tuto zmenu, nase deti mohou vsak spat klidneji. Nic noveho jim nepribude. My tak inteligentni nejsme.

Pri techto zaverech meho pohledu na vasi snahu, navrhuji zmenu nazvu. Misto 'prezidenta', dat do nadpisu 'politickeho cinitele'. Nadpis by potom stal: "Profil budouciho politickeho cinitele podle Magdaleny Westman". To by byla bomba!!!!!

.

3 0
možnosti

Samozřejmě. Můj profil je platný pro všechny občany aspirující na nejvyšší posty, ovšem prezidenta nevyjímaje. Mám plán, každý bod svého desatera rozpracovat, snad to časově zvládnu.

0 1
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem. Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro všechny. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy