Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

děkuji mnohokrát. Sdílím Váš názorR^

3 1
možnosti
MW

To jsem vzala jen tu jeho loď.

1 0
možnosti
ES

To je váš náhled. Mně se příčí možnost stát se sousedkou muslima, natož jeho příbuznou.

3 2
možnosti
Foto

A v příbuzenstvu - máte nějakého komunistu, estébáka, milicionáře? A volíte Okamuru? Nebo Trikoloru? Nebo ANO? Nebo nějaké Svobodné či Realisty a pod.? To já jen pro porovnání, co kdo je schopen tolerovat a co ne.

3 3
možnosti
LT

L93u30d98ě79k 49T83o44n72d59r

24. 6. 2019 18:50

Víte, váš problém je v tom, že si nechcete připustit, že někteří lidé - třeba vy - v takovém globalizovaném babylónu žít chtějí a vyhovuje jim to. No a jsou lidé, kteří v něm žít prostě nechtějí. A mají také PRÁVO na svůj způsob života !

A když jim ho zničíte, tak nebudou mít kam jít, Jejich svět přestane existovat. Všude bude jen váš vysněný globální babylon.

Ale třeba globalisté vytvoří nějaké speciální skanzeny pro lidi, kteří tak žít nechtějí. Tak jako Američané vytvořili pro indiány rezervace. :-/

11 4
možnosti
VV

Ja myslim pane Tondr, ze autorka na rozdil od vas zadny problem nema.

To co napsal podepisuji. Ano, svet se meni a oskva uz nediktuje polovine sveta co ma delat.

8 6
možnosti
Foto

̈Chtěl jsem napsat blog na podobné téma, ale už nemusím. Je to tak. R^

6 2
možnosti
Foto

Autorko, všichni propagátoři těch "krásných, nových světů" se snažili odstranit vše staré, převychovat lidstvo a vybudovat jakousi "lepší" společnost.

Jestli si vzpomínáte, tak ten poslední neúspěšný pokus u nás tomu říkal "socialistický internacionalismus".

Nefunguje to!

15 0
možnosti
PK

Hezky napsáno, ale pohled do sev.zemí následné příklady neuvádí,např. Dánsko 5 milobyv. 900 tis. imigrantů.....velké problémy ve všech oblastech a budou se stupnovat. V tomto případě nebudu nikdy piráty podporovat a spíše podpořím konec jedné ery...

3 0
možnosti
Foto

Právě že prof. Klaus reflektuje sociální realitu. Pamatuje si, že jak srbský zákazník vyběhl s břitvou od holiče a začal z ničeho vraždit kolemjdoucí chorvatské chodce. Sila latentních sociálních předsudků je příšerná. A tak nějak začaly války na Balkáně.

Někdy v 90. letech jsem četl jednu velmi prozíravou ruskou disertaci, která sdělila, že v éře globalizace poroste význam kulturních odlišností.

0 0
možnosti
Foto

A Jára Cimrman zase napsal, že budoucnost patří aluminiu a v naší energetice bude ním stále větší význam peřina.

Takže - v éře neglobalizace (čili diversifikace) se budou kulturní odlišnosti stírat.

Proto někteří bojují proti globalizaci. Rozumím, geniální. ;-D

3 0
možnosti
MV
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1684x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem. Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak jsem ji deset let vykonávala. Kniha má 232 stran, 119 odkazů a 150 obrázků a podle některých hodnocení, je čtivá, inspirativní a krásná. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro všechny. A nejen jako léčebná metoda, ale je účinná i jako  prevence duševních obtíží.

Více na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy