Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

... njn - když vy čerpáte z Forum24 ... nutné si zjistit kdo za tím stojí, jak obstály jejich názory v minulosti apod ... resp. stejně jako u jakéhokoliv media, resp. autora, kandidáta do voleb ... to je určující ... na to v jaké úrovni pak to dané je záleží na jeho motivaci poučení se a jeho modusu vivendy v této reality šou ... to platí i pro Tajmsy, pro idnes, pro aktuálně, pro Echo, pro Novinky, pro veřejnoprávní media ... prostě jsou za tím jeho vlastníci (či vlastníci funkcí v případě veřejnoprávního media) ... a před tím stojí každý čtenář i volič ... stejně to je u Novy dnes a i bude u Novy zítra až ji případně získá Kelner ... no musí zaujmou pozice i níže než jen v řízení samotné národní fronty Demokratického klubu s miliony chvilek na ulici nikoliv ve volebních místnostech ... není/nemá to být nic špatného - je to jen poznání vývoje ... poznání buď lepší nebo horší ...

0 0
možnosti

J96a11n 20Z69í38m24a

3. 1. 2020 17:09

Milion chvilek může o demokracii jen krafat. Neuznává demokratický vyhrané volby.

1 0
možnosti

Vždyť dosud také jen krafou. To nebolí, odpovědnost veškerá žádná a účet stále plný. Kdo z nás to má???

0 0
možnosti

Milá paní, někde níže jste psala, že potřebujeme humanitně vzdělané lidi. Další ?!?!?! Naše země (a vlastně celá EU) je bohužel přesycená humanitně (polo)vzdělanými lidmi, kterých je už tolik, že nemají co kloudného dělat a jejich počet vysoce převyšuje společenskou poptávku. A toto obrovsky škodí společnosti. Protože NIC neprodukují. Jen pindají, jsou zadarmo drazí, a jinak se rádoby tzv. fundovaně vyjadřují k naprosto všemu a destabilizují tím společnost. A největší tragedie je, že se snaží zasahovat do řízení státu a implementovat pseudo moudra. Uvědomte si, že každou vyspělou civilizaci zničila nekontrolovatelná přemíra humanismu, která vytlačila racionální ekonomické chování a odbourala kontrolní mechanismy chránící společnost jako takovou.

Takže humanismus ano, ale jen jako doplňkovou vlastnost silné ekonomické společnosti.

7 0
možnosti

Svatá slova. Dėkuji.

0 0
možnosti

Tak "Milijón chvilek" nas zachrani... 8-o Svata Bozi prostoto !

3 0
možnosti

Jak říká pan Kmenta. Oligarchové nakoupili média, tak lidé musí v ulicích suplovat jejich funkci a krtitizovat poměry, protože ti, kteří pro oligarchy pracují to dlat přestali. To se mi hodně líbí. To má smysl.

0 0
možnosti

Pokud .. pokud.

Ach, bože (pro detailisty, to je citoslovce).

1 0
možnosti

Vyhlížíte nové OF? I se vším co z toho nakonec vzniklo?

3 0
možnosti

R^ skvělé a karma ...fandit estébáckému komoušovi, co saje dotace do své soukromé firmy, co lže jen otevře pusu, co unáší vlastního syna..., může jen morálně nevyzrálá osobnost

1 5
možnosti

A co ti co nefandí ale ani nevěří v příchod mesiáše? Ti jsou co?

1 0
možnosti
Foto

V současném systému se morálka měří penězi. Máš peníze a chceš být morální ? Ok, budeš morální, najatý kompars a média ti to zajistí. Toto platí u politicky neangažovaných lidí. Z tohoto hlediska by tedy měl být Andrej Babiš morální člověk brutálního rozsahu, neboť má peněz hodně. Avšak je politický činný a má mocné nepřítele. Je zde tedy opoziční kapitál nejasného původu, který se snaží pana Babiše očernit a dehonestovat. K tomu mu slouží především Česká televize a vlivná mediální klaka, jejíž součástí je i pitoreskní hnutí Milion Chvilek, hrající roli jakýchsi rozhořčených mas, tedy moderní obdoby Lidových milicí. Cílem není přímo puč, ale vyvíjení aktivity na snížení obliby A.Babiše, aby se po příštích volbách mohl zase nějaký Miroslav Kalousek či jeho klon ujmout moci.

6 3
možnosti

Občané mají právo bránit se, ujímá-li se moci v zemi mafie.. ;-O

4 2
možnosti

Kdybyste raději vyzvala občany k vyšší účasti ve volbách, než takovéto opoziční články. Každá strana po vítězných volbách bude pro opozici nepřijatelná.

10 0
možnosti

Vyzývání k nějaké akci, její provedení a sledování účinku je věcí lidí činu. To jsou ti, kteří něco dělají, činí, nesou kůži na trh a nevyhýbají se jim chyby. Věční diskutéři, kteří slyší jen trávu růst se utápějí v nekonečných - ale demokratických - diskusích.

2 0
možnosti

Jsem skeptický. Morální stav společnosti je v troskách, velká část lidí je stejně amorální jako Babiš. Babiš je jejich velkým vzorem, jeho lži na tuto prostoduchou část fungují. Lidi nemají zájem získávat, nebo alespoň poslouchat a hodnotit reálná fakta a informace. Dnešní společností vládne sobectví, závist, bezohlednost. Ty prosťáčky Babišův tým zmanipulovat až tak, že jim vsugeroval, že elita je něco špatného, nežádoucího. Přitom právě morální a vzdělané elity by měly zemi vést, aby se z toho dostala. Jedině takoví lidé dokážou zemi posunout a zajistit prosperitu. Zfanatizovaní prosťáčci to bohužel nejsou, ti jsou schopni pouze poslouchat a makat, jak se jim nakáže, nic víc. Rozvoj firem (a potažmo celé země) dokážou zajistit pouze elity. Ale ti prosťáčci, místo aby elity podporovali, je naopak pod nenávistnými hesly z dílny Babiše zašlapávají, zesměňují, aniž by si vůbec uvědomili, že to budou právě oni, kteří na to za pár let doplatí úplně nejvíc. :-(

4 0
možnosti

Máte sice pravdu, ale ty vzdělané a morální elity budou ochotni vést národ? Možná si říkají, že tohle nemají zapotřebí.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS