Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážená kolegyně...to neni zdaleka jen Váš názor...Klausova rodina poněkud zdivočela.

3 0
možnosti

Skoro jako by to byl můj blog.

2 0
možnosti

J26o57h86n 53P95e46t55r25e42s

22. 1. 2013 15:30

Na Haliči by jim jejich Haličané rozuměli...

2 0
možnosti

Nedovedu si představit, že první dáma USA neumí anglicky ,rovněž tak ta rakouská dáma nemá ponětí o českém naturelu. Proč se vůbec p,kníže o tuto funkci uchází? Nepřipadá mi tak ambiciozní. Jooo poslední opravdovou první dámou byla paní Hana Benešová pro všechny po ní nedostižná a uměla .....česky.

0 4
možnosti

22. 1. 2013 15:17

Mohl byste nějak definovat ten český naturel? Zejména v kontrastu s naturely (doufám, že to množné číslo je správně) jiných zemí zejména rakouského (projděte si předtím telefonní seznam Vídně)?

2 0
možnosti
Foto

Výstižně napsáno, karma. Vzhledem k hysterii, se kterou Klaus a jeho rodina vypouštějí  do éteru bolševickou demagogii, za niž by se nemuselo stydět ani Rudé Právo, i vzhledem k angažmá členů rodiny, kteří se většinou drželi zpátky, je zřejmé, že této rodině a mocenské skupině kolem ní jde opravdu o hodně.

6 0
možnosti

Ať si , kdo chce co chce říká Klaus je Klaus. Já se za tohoto presidenta rozhodně nestydím přes všechny jeho chyby. Za co se stydím? Za nálety shluků odpadlých andělských křídel.

3 7
možnosti

Právě, že Klaus je Klaus. Je mužem, kterému nevadí špinavé peníze. Je člověkem, který bojuje s levicí až po uzavření (trvalé!!!) velké koalice - tak podlé, že se ji tvůrci ani koalicí neodvážili nazvat.  Je člověkem, který skryt za svoji imunitu už několik let pohrdá soudem.  Je člověkem, netušícím, co je demokracie (chápe a chce zneužít její formu, o obsahu netuší nic) - viz například padáky Hrabovského a Tachecí pro "nevhodné" otázky v přímém přenosu.  Je ochoten "pravdivě" prohlásit, že sice ví o dlouhodobě trvajících kauzách (kolik jich je asi celkem? dvacet?), že však netuší, kdo jsou jejich aktéři. Ani o jednom neslyšel.  Je ochoten namydlit schody spolustranickým premiérům jen proto, že jeden nesouhlasí s velkou koalicí a druhý snad by opravdu chtěl omezit korupci.  Je ochoten zneužít svého postavení i své manželky, jen aby protlačil "spolehlivého" člověka na Hrad. Když už potěmkonovské divadlo s dvěma favority" nevyšlo.

 Ano - Klaus je (amorální) Klaus

0 0
možnosti
Foto

Mohli by jet na dovolenou k Putinům;-D

5 2
možnosti
Foto

To je, pane kolego, tak vtipné, že jsem málem spadl ze židle. A to jsme od rána měl jen jedno pivo.

1 6
možnosti

Já bych z toho nějaké závěry o jeho rodině nedělal - VK vzdycky vystupoval jako zdrženlivý a hyperkonzistentní a na vyslovování názorů bez obalu vzdycky používal někoho jiného pod záminkou, že to jsou svobodní lidé a prezentují jen svoje vlastní názory; obvykle to byl pan Hájek, teď do toho zatáhnul i svojí rodinu. Hezké to moc není, ale spíš to vypovídá o síle osobnosti VK, než o jeho blízkých, řekl bych.

2 4
možnosti
Foto

M43i62l97a17n 65D62u85d21k55a

22. 1. 2013 12:35

Těžko si někdo může uchránit poslední zbytky cti, když nikdy žádnou neměl ;-D

8 2
možnosti

Jako členka dozorčí rady ČEZ? To zase tam mimo dění nebude.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS