Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

sem tam

1. 9. 2012 15:20
Máme alternativu

prof. Milana Zeleného,

odkaz: http://www.hv-ceskyraj.cz/?p=3869

0 0
možnosti
VK

kral

31. 8. 2012 17:13
Dovolim si nesouhlasit

Predstavte si, ze na zaklade vaseho tvrzeni, byste musela zakazat napriklad hokej, protoze nekdo jej nenavidi a tim ze existuje a je vysilan v televizi, je mu pusobena ujma. Ja vim je to samozrejme zjednodusujici prirovnani. Kupovat si hlasy je pochopitelne nemravne ovsem nemyslim si ze to ma cokoliv spolecneho s korupci. Napriklad, do zamestnani jdete take podle toho, kolik vam zaplati. To znamena ze vas zamestnavatel vas korumpuje, kdyz vam nabidne vice nez konkurence? Nebo je korupcnikem Tesco kde nakoupite levneji nezli v Bille? Volba presidenta ma sva pravidla a je na vas zda na ne pristoupite nebo ne. Nevinim kandidaty kteri nabizeji za hlas penize. Spise v tomto smeru nesouhlasim s temi, kteri ty penize berou, i kdyz... mam pocit ze se to tyka jen moznosti vubec kandidovat. A tady bych to vubec neresil.

0 0
možnosti
D

Draggo

31. 8. 2012 16:18
Tihle dva kandidati

jsou nejen zrali na paragraf, ale spise uz prezrali na vezeni. Ode mne karma. R^

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XXIX

31. 8. 2012 10:27
Dlouhý a spol.

Jsou pánové Dlouhý a spol. obchodními společnostmi nebo snad podnikají v oboru PR? Proč by se na ně měl vztahovat Obchodní zákoník?

Svoboda slova je zaručena ústavním pořádkem, tj. i právo blábolit nesmysly, pokud je to v mezích platných zákonů. Shromažďovací zákon je navíc tak volný, že v ČR není pro nácky problém uspořádat svoji demonstraci. Jak potom chcete zakazovat mluvit prezidentským kandidátům, kteří jsou společensky mnohem více přijatelnější než skupinky radikálů hlásajících nenávist a předsudky?

.

Já to vidím tak, že každý má nezadatelné právo se zesměšnit vlastními výroky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1684x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem. Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak jsem ji deset let vykonávala. Kniha má 232 stran, 119 odkazů a 150 obrázků a podle některých hodnocení, je čtivá, inspirativní a krásná. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro všechny. A nejen jako léčebná metoda, ale je účinná i jako  prevence duševních obtíží.

Více na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy