Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

emeritni samec

2. 5. 2012 16:01
Dobré věším na svou fcb zeď.

Jenom poznámku-jakékoliv diskuze zde jsou ztrátou času.Být vámi tak je ani nečtu.Lidé kteří zde diskutují nemají zájem o výměnu názorů ale ukájejí své ego.Jakákoliv reakce je voda na jejich mlýn aby uspokojili touhu se obyčejně pohádat.Argumentovat nemá cenu.

1 0
možnosti

makovec123

2. 5. 2012 12:24
vzorem svycarsko?

draha damo. pouzivat svycarsko jako vzor je hola utopie. to byste nejdriv musela do nasich luhu a haju naimpúortovat neco jejich mentality a az pak se ohanet mechanismy, ktere tam funguji. jako priklad si vemte ono nedavno proslavene referendum o prodlouzeni dovolene. ve svycarsku. svycari ono prodlouzeni odmitli. a zkuste si predstavit, jak by takove referendum dopadlo u nas.

to neni o spatnych mechanismech, spatnych principech demokracie. to je o mizerne nature

1 0
možnosti

labea

2. 5. 2012 12:40
Re: vzorem svycarsko?

Prosim vas, tohle uz nikdy nahlas neopakujte, alespon v me spolecnosti ne. Jsme vsichni lide a v nas je treba hledat zdroje obnovy. Svycari nejsou lepsi nez my. Ja nerikam, ze to bude lehky prerod, ale vidim ho jako jediny mozny a verim, ze se pro nej postupne lide nadchnou, stejne jako jsem se nadchnula ja. Jinymi slovy, budu delat  vse proto, abych je nadchla stejne jako sebe. Ja verim v cloveka, v jeho bytostnou potrebu stat se lepsi lidskou bytosti. Pohledu do zrcadla neprospeji kosmeticke operace, ale pocit, ze nam v zivote o neco jde.

0 0
možnosti

modrénebe

2. 5. 2012 10:12
autorko,

měla byste dát odkaz, (odkazy) z čeho tak usuzujete. To se mezi slušnými lidmi dělá. Děkuji.

0 0
možnosti

labea

2. 5. 2012 10:22
Re: autorko,

Já jsem si něco pro sebe ujasnila, k tomu nemusím dávat odkazy. Když se ale na můj blog vrátíte rozepíšu se podrobněji o přednášce, kterou jsem absolovovala a věřím, že to bude podnětné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 5,90
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem (Magdalena Westman-Kocábová). Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro každého. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy