Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

peugeot307

5. 3. 2012 10:18
Milá paní Westman,

tomu, kdo se umí dívat do historie neujde, že po vrcholu vždy musí nutně následovat pád. Tuto přírodní sinusoidu, které podléhá vše ve Vesmíru, od planet až po buňku v lidském těle, jste ostatně podle svých slov zaznamenala i Vy ve svém životě. Jak jsem pochopil, jednalo se ve Vašem případě spíše o vzestup z materiálních nížin do duchovních pater a následné uvědomění si skutečných hodnot. Jelikož věřím v ducha přírodních cyklů a samoozdravných procesů nejen naší planety, ale celého Vesmíru, věřím také, že po materiálním šílenství současnosti, musí nutně přijít doba, kdy se lidé přikloní k duchovním hodnotám. Současná situace na Zemi mi ale spíše připomíná střídání sil jin a jang. Zatímco na západě začínáme mít hmoty plné zuby a pomalu se kloníme k duchovnu, východ jak se zdá se zhlédl v našem způsobu života a tíhne k masové produkci všeho toho haraburdí, o kterém my už víme, že člověku štěstí nepřinese..Díky za Váš krásný článek, vyjádřila jste to i za mě.

0 0
možnosti
MW

labea

5. 3. 2012 13:35
Re: Milá paní Westman,

...já děkuji vám za ta moudrá slova.V

0 0
možnosti
P

P.32

5. 3. 2012 7:45
.

Možná hezký článek.Ale bez urážky mne nějak připomínáte Marii Stuartovnu nebo jak se to píše z jejím udiveným dotazem,když nemají chleba proč nejedí koláče.

0 0
možnosti
J

jupp

5. 3. 2012 18:01
Re: .

Tento vyrok (falesny) se pripisuje Marii Antoinette

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1666x
Napsala jsem knihu Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem. Není to učebnice, nýbrž  příběh, o tom, jak jsem se na roli arteterapeutky připravovala a jak ji více než deset let vykonávám. Kniha má 232 stran, 119 odkazů na kvalitní literaturu a 150 obrázků. Odborníky je vysoce ceněná a čtenáři ji považují za čtivou, krásnou, inspirativní a hlavně nadčasovou. Byla bych moc ráda, kdyby se kniha dostala k širší veřejnosti, protože arteterapie je pro všechny. A nejen jako psychohygiena a prevence duševních obtíží, ale je důležitá i pro správný seberozvoj. Kupte si knihu a přijďte na nějaký z mých víkendových setkání. Nebudete litovat. Více se dozvíte na www.labea.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy